Szerverüzemeltetés

 

Katonai technológia hétköznapi áron!

A Stormshield Network Security (korábbi nevén NETASQ) hardveres UTM tűzfalai teljes körű, katonai minősítésű hálózati védelmet biztosítanak. Segítségükkel a teljes vállalati hálózat rendkívül biztonságossá, felhasználók és alkalmazások szerint egyaránt szabályozhatóvá válik.

A Stormshield, az Airbus Csoport kiberbiztonsági leányvállalataként magas szintű hálózatbiztonsági megoldásokat kínál minden európai vállalat és állami szervezet számára. A Stormshield UTM eszközök nem csak NATO és Európai Uniós minősítésekkel rendelkeznek, de a Common Criteria EAL4+ garantálja a magas szintű minőséget.

Stormshield termékek

Stormshield tűzfalak több mint egy évtizede teljesítenek szolgálatot nukleáris tengeralattjárókon, tankokban és vadászgépeken - ez a kompromisszumoktól mentes biztonság ma már mindenki számára elérhető.

A kis- és közepes méretű Stormshield UTM tűzfalak egyedülállóan magas, 9-13 éves várható élettartammal (MTBF) rendelkeznek, vagyis akár egy évtizedig működnek meghibásodás nélkül. A nagyvállalati tűzfalak moduláris, hibatűrő felépítéssel, dupla tápegységekkel és akár dupla SSD meghajtóval biztosítanak önjavító működést.

Próbáljon ki ingyen egy Stormshield tűzfalat!

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

   

Optima IT Kft.
1182 Budapest, Ganz Ábrahám u. 3/B
+36 1 50-10-425